BEQIZ FORUM

Selamat Datang Ke Forum Beqiz.

Untuk mendapat akses sepenuhnya di forum kami, Sila "LOGIN" jika anda masih belum mendaftar lagi atau tekan "LOGIN" jika anda sudah mendaftar.

Langkah untuk menjadi Official Member mestilah mematuhi perkara berikut :-

1. Daftar
2. Perkenalkan diri anda
3. Minimu posting 10 topic
3. Aktif login minimum 4 kali sebulan
5. Mematuhi terma dan syarat yg telah ditetapkan.

Amaran Keras terhadap kelakuan berikut..Exclamation

Jangan menggunakan perkataan tidak sopan, lucah
dan kurang ajar.

Jangan menghina, mengata, memfitnah, menuduh atau
menjatuhkan maruah seseorang, agama, budaya atau bangsa.

Jangan melakukan provokasi atau kontroversi.

Anda dibenarkan mengiklankan perniagaan anda di Forum
ini?.
Bagaimanapun jika anda membuka topik berkaitan perniagaan anda itu ia mestilah diteruskan dengan update dan respond kepada pengujung. Jika anda hanya membuat satu post dan tinggal, pihak admin akan menganggap ianya spam dan akan memadamnya.

Disclaimer:

Semua posting di dalam Beqiz Forum, Beqiz.forumotion.com merupakan inisiatif peribadi si pemposter. Pihak admin Beqiz.forumotion.com tidak boleh
dipertangungjawabkan, dipertikaikan atau dipersalahkan jika berlaku apa saja bentuk kerugian oleh mana-mana ahli akibat apa-apa urusan dengan mana-mana ahli yang lain di sepanjang kegiatan mereka di lamanweb ini.


Pihak admin Beqiz.forumotion.com hanya boleh mengharapkan semua pihak bersifat profesional, telus dan amanah dalam menjalankan apa-apa promosi dan urusan sesama ahli. Para ahli haruslah bertanggungjawab dan berhati-hati apabila melakukan sebarang kegiatan yang bersifat promosi mahupun urusniaga.

Sila memulakan sesi perkenalan di topic "Kenalkan diri anda".

Selamat Berforum!!.. (^_^).
BEQIZ FORUM

: : Forum Bisnes Komuniti Usahawan dan Peniaga Malaysia : :


KAMA-MAX SPRAY TAHAN LAMA – WWW.BATINMALAYSIA.COM

Share

bagusdanhebat

Posts : 239
Reputation : 0
Join date : 29/07/2013

KAMA-MAX SPRAY TAHAN LAMA – WWW.BATINMALAYSIA.COM

Post by bagusdanhebat on Mon May 07, 2018 9:16 pm





Masalah kebanyakan orang lelaki sekarang, baru dayung 2-3 minit dah pancut.
Paling sedih baru je dua tiga kali hayun terus GAME OVER.

Sedih bos.. dah la susah nak dapat…

Jangan sampai bini complain pulak.. Malu beb.. Lagi teruk kalau bini cari lain. Minta jauh bos..

Dengan KAMA-MAX, masalah tu boleh setle. Nak dayung sampai 30 minit pun takde hal.

GERENTI puas hati bos

Dengan KAMA-MAX, anda tidak perlu tunggu lama untuk GAME.
Lepas sapu 10-20 minit dah boleh terus ON.

Dan Yang paling PENTING, KAMA-MAX adalah disahkan selamat dan LULUS Kementerian Kesihatan Malaysia.

KAMA-MAX HQ ORIGINAL DARI MALAYSIA 

Nombor pendaftaran KKM (NOT161201971K) 

KANDUNGAN KAMA-MAX ADALAH DARI BAHAN SEMULAJADI DAN BAIK UNTUK KESIHATAN ZAKAR ANDA :-
Gamat
Tongkat Ali
Minyak Zaiton
Habbatus Sauda
Gambir Sarawak
Lintah










RM50


CARA NAK ORDER : 013-3066540 WHATAPPS/SMS/CALL 


Buat bayaran melalui cara-cara berikut: *Mesin ATM / Kaunter / Internet-Banking / Maybank2u dan lain-lain ke akaun di bawah: 


MAYBANK 


5122 6806 0093 


CIMB 


7042765243 


PUBLIC BANK 


4702 6594 35 


BSN 


0114 1290 0008 5491 


BANK ISLAM 


12092 02281 0552 


RHB BANK 


16202700084814 


BANK RAKYAT 


220806174867 


* Nama : Mohd NAzaruddeen


http://www.batinmalaysia.com/kama-max-spray-tahan-lama


http://www.batinmalaysia.com/kama-max-spray-tahan-lama


http://www.batinmalaysia.com/kama-max-spray-tahan-lama

    Current date/time is Wed Dec 19, 2018 12:57 am