BEQIZ FORUM

Selamat Datang Ke Forum Beqiz.

Untuk mendapat akses sepenuhnya di forum kami, Sila "LOGIN" jika anda masih belum mendaftar lagi atau tekan "LOGIN" jika anda sudah mendaftar.

Langkah untuk menjadi Official Member mestilah mematuhi perkara berikut :-

1. Daftar
2. Perkenalkan diri anda
3. Minimu posting 10 topic
3. Aktif login minimum 4 kali sebulan
5. Mematuhi terma dan syarat yg telah ditetapkan.

Amaran Keras terhadap kelakuan berikut..Exclamation

Jangan menggunakan perkataan tidak sopan, lucah
dan kurang ajar.

Jangan menghina, mengata, memfitnah, menuduh atau
menjatuhkan maruah seseorang, agama, budaya atau bangsa.

Jangan melakukan provokasi atau kontroversi.

Anda dibenarkan mengiklankan perniagaan anda di Forum
ini?.
Bagaimanapun jika anda membuka topik berkaitan perniagaan anda itu ia mestilah diteruskan dengan update dan respond kepada pengujung. Jika anda hanya membuat satu post dan tinggal, pihak admin akan menganggap ianya spam dan akan memadamnya.

Disclaimer:

Semua posting di dalam Beqiz Forum, Beqiz.forumotion.com merupakan inisiatif peribadi si pemposter. Pihak admin Beqiz.forumotion.com tidak boleh
dipertangungjawabkan, dipertikaikan atau dipersalahkan jika berlaku apa saja bentuk kerugian oleh mana-mana ahli akibat apa-apa urusan dengan mana-mana ahli yang lain di sepanjang kegiatan mereka di lamanweb ini.


Pihak admin Beqiz.forumotion.com hanya boleh mengharapkan semua pihak bersifat profesional, telus dan amanah dalam menjalankan apa-apa promosi dan urusan sesama ahli. Para ahli haruslah bertanggungjawab dan berhati-hati apabila melakukan sebarang kegiatan yang bersifat promosi mahupun urusniaga.

Sila memulakan sesi perkenalan di topic "Kenalkan diri anda".

Selamat Berforum!!.. (^_^).
BEQIZ FORUM

: : Forum Bisnes Komuniti Usahawan dan Peniaga Malaysia : :


mana boleh beli samsung s5 dgn promo yg paling best?

Share

patungkecik

Posts : 13
Reputation : 0
Join date : 23/12/2013

mana boleh beli samsung s5 dgn promo yg paling best?

Post by patungkecik on Mon Apr 21, 2014 1:16 pm

nampak s5 cam best je.. tapi nk tahu telco yg mana bagi deal yg paling bagui.. siapa dah beli? boleh komen sikit tak ?

chucheongfan

Posts : 14
Reputation : 0
Join date : 23/12/2013

Re: mana boleh beli samsung s5 dgn promo yg paling best?

Post by chucheongfan on Tue Apr 22, 2014 6:34 pm

kawan saya dah pakai.. mereka kata fingerprint sensor tu tak bagui.. i tak tahu la.. i lebih suka iphone punya..

wongtonnie

Posts : 3
Reputation : 0
Join date : 23/12/2013

Re: mana boleh beli samsung s5 dgn promo yg paling best?

Post by wongtonnie on Wed Apr 23, 2014 2:05 pm

I suka samsung! S5 macam hebat sangat! Tapi I baru beli LG G2 T_T Abang I kata celcom bagus sebab sekarang ni mereka buat promosi.

zhengmuu

Posts : 5
Reputation : 0
Join date : 25/12/2013

Re: mana boleh beli samsung s5 dgn promo yg paling best?

Post by zhengmuu on Thu Apr 24, 2014 12:49 pm

kalo mau beli samsung s5, kan telco skrng ada promo? terus sign dgn telco ataupun terus beli ro samsung je ..

milooaiss
Official Member

Posts : 13
Reputation : 3
Join date : 24/12/2013

Re: mana boleh beli samsung s5 dgn promo yg paling best?

Post by milooaiss on Fri Apr 25, 2014 5:26 pm

beli kat celcom. baru-baru ni saya dapat s5 dari celcom. hanya perlu bayar rm988 je dengan pelan celcom first. Data 5gb dan 4g lte. 
http://bit.ly/1m90CAg

Sponsored content

Re: mana boleh beli samsung s5 dgn promo yg paling best?

Post by Sponsored content


    Current date/time is Sun Oct 21, 2018 8:20 am